HTML sitemap

Products

 • All Products
 • Blogs

  Powered by AVADA SEO Suite

  Roman Niroomand

  Vi på Klassiska möbler har arbetat med engelska möbler och orientaliska mattor i över 25 år. Att ge dig bästa möjliga service är viktigt för oss och vårt mål är att du ska känna dig riktigt nöjd med ditt köp.
  Hos oss på Klassiska Engelska Möbler hittar du allt i den engelska stilen till rätt priser. Kvalitén är den samma som på fina gatan - bara bättre priser.

  Vi hjälper dig hitta rätt!


  Har ni planer på att förnya hemmet eller för all del kontoret? Det behöver inte vara stora förändringar, det kan räcka med något mindre men att känslan av att man har förbättrat sitt hem inför säsongen infinner sig. Det gäller bara att veta vad man vill ha och vad som finns, vilka möjligheter som erbjuds. Klassiska Engelska Möblers egen professionella inredare hjälper gärna till med idéer och det helt kostnadsfritt. Låter det intressant? Ni är välkomna att Kontakta Oss

  Inspiration
  • Köpvillkor

   Eftersom alla möbler görs för hand på beställning lämnar alla kunder en disposition på 50% av varans värde vid order. Fraktkostnaden för Storstockholm är inräknad i varans pris och möblerna levereras direkt hem till dig från verkstäderna i England.

  • Ångerrätt & Öppet köp

   Det finns inte någon möjlighet att häva köpet när beställningen av möbeln är gjord. Detta beror på att produktionen startar så fort verkstaden har tagit upp beställningen samt att varje möbel tillverkas enligt beställarens önskemål.
   Ångerrätten gäller inte om varan tillverkats enligt dina anvisningar eller om varan på grund av din beställning annars fått en tydlig personlig prägel, till exempel måttbeställda möbler eller belysning. Ångerrätten omfattar INTE tapeter och tyger. Detta då samtliga tapeter och tyger trycks och beskärs efter beställning. Dessa produkter blir således unika i form av färgbad och mått vid varje tillverkning. Observera att färgskillnader mellan olika tillverkningar inte ger dig rätt till retur

   Önskar du göra ändringar i din beställning måste detta ske inom 5 dagar från att beställningen är bekräftad.

   För alla orientaliska mattor har vi bytesrätt.

  • Service och Garanti

   Uppvisar varan ett tekniskt fel står Klassiska Engelska Möbler för omkostnaderna.

  Återförsäljare

  Vi letar konstant efter nya återförsäljare i Skandinavien av våra engelska möbler. Är du intresserad av att bli återförsäljare?

  Kontakta Oss