Renovering

Behöver ditt hem fräschas upp? Låt oss hjälpa dig!
Välkommen till Kems AB, ditt pålitliga val för hemrenoveringar i Stockholm.

Vår erfarna personal står redo att förvandla ditt hem till något fantastiskt. Oavsett om du önskar renovera köket, badrummet, sovrummet eller hela huset, har vi expertisen och resurserna för att leverera resultat av högsta kvalitet. Vi tar hand om hela processen från början till slut. Våra skickliga hantverkare och projektledare samarbetar nära med dig för att förverkliga dina visioner.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar din budget och smak. Genom samarbete med våra partners säkerställer vi att jobbet blir utfört på bästa sätt. Med vår omfattande kunskap och erfarenhet kan du känna dig trygg med att vi utför arbetet med precision och noggrannhet. Vi använder endast material av högsta kvalitet och moderna tekniker för att säkerställa en hållbar och långvarig renovering. Oavsett om du föredrar en stilren och modern design eller vill bevara en klassisk charm, kan vi skapa det perfekta utrymmet för dig och din familj att njuta av i många år framöver.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation. Låt Kems AB göra din drömrenovering till verklighet. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och skapa ett vackert hem som du kommer att älska!

 • Planering och design

  Vi på Företaget Klassiska Engelska möbler sätter stor vikt vid att förstå våra kunders visioner och behov när det gäller renovering. Vi börjar med noggranna samtal för att identifiera dina önskemål, och vårt team av skickliga designers och arkitekter kommer sedan att skapa en detaljerad plan för att förverkliga din dröm. Vi tar hänsyn till alla aspekter, från layout och funktionalitet till estetik och stil, för att skapa en unik och personlig atmosfär i ditt renoverade utrymme.

 • Konstruktion och Renovering

  När planen är klar och godkänd, tar vi hand om alla bygg- och renoveringsmoment. Vårt team av yrkesverksamma inom konstruktion och hantverk har gedigen erfarenhet av att hantera olika projektstorlekar och material. Vi tar hand om allt från tak till fasad, golv till väggar, samt installation av vatten- och elsystem. Vårt mål är att leverera högkvalitativa resultat och säkerställa att varje detalj av renoveringen utförs enligt dina önskemål och de högsta standarderna.

 • Badrumsrenovering

  Ett badrum är ett av de mest använda utrymmena i ditt hem, och vi förstår vikten av att skapa en funktionell och stilfull miljö. Vår expertis sträcker sig till att utföra badrumsrenoveringar med fokus på både praktiska och estetiska aspekter. Vi hjälper dig med val av kakel och klinker, sanitetsprodukter, badrumsinredning och belysning. Oavsett om du vill ha ett modernt, minimalistiskt badrum eller en mer klassisk och elegant stil, kan vi skapa det perfekta badrummet för dig.

 • Möblering och Inredning

  När konstruktionen är klar och rummet är redo för att tas i bruk, kan vi också hjälpa dig med möblering och inredning. Vårt team av inredningsexperter kommer att ge dig råd om möbler, färgscheman, textilier och tillbehör för att skapa den önskade atmosfären och stilen i ditt renoverade utrymme. Vi strävar efter att skapa harmoni och balans i varje rum, samtidigt som vi tar hänsyn till din personliga smak och preferenser.

Vårt Mål

Vi på Klassiska Engelska Möbler strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och leverera renoveringsprojekt av högsta kvalitet. Vi är dedikerade till att skapa en drömliknande miljö för dig att njuta av under lång tid framöver. Kontakta oss idag för att diskutera dina renoveringsbehov och låt oss hjälpa dig att förvandla ditt utrymme till något extraordinärt.

Kontakta Oss