Om oss

Vi på Klassiska möbler har arbetat med engelska möbler och orientaliska mattor i över 25 år. Att ge dig bästa möjliga service är viktigt för oss och vårt mål är att du ska känna dig riktigt nöjd med ditt köp.
Hos oss på Klassiska Engelska Möbler hittar du allt i den engelska stilen till rätt priser. Kvalitén är den samma som på fina gatan - bara bättre priser.

KÖPVILLKOR

Eftersom alla möbler görs för hand på beställning lämnar alla kunder en disposition på 50% av varans värde vid order. Fraktkostnaden för Storstockholm är inräknad i varans pris och möblerna levereras direkt hem till dig från verkstäderna i England.

ÅNGERRÄTT OCH ÖPPET KÖP

Det finns inte någon möjlighet att häva köpet när beställningen av möbeln är gjord. Detta beror på att produktionen startar så fort verkstaden har tagit upp beställningen samt att varje möbel tillverkas enligt beställarens önskemål.

Önskar du ändra något i din beställning går det bra att göra det inom tio dagar från att beställningen är gjord.

För alla orientaliska mattor har vi bytesrätt.

SERVICE OCH GARANTI

Uppvisar varan ett tekniskt fel står Klassiska Engelska Möbler för omkostnaderna.

Återförsäljare

Vi letar konstant efter nya återförsäljare i Skandinavien av våra engelska möbler. Är du intresserad av att bli återförsäljare? Kontakta oss!

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT! 

Har ni planer på att förnya hemmet eller för all del kontoret? Det behöver inte vara stora förändringar, det kan räcka med något mindre men att känslan av att man har förbättrat sitt hem inför säsongen infinner sig. Det gäller bara att veta vad man vill ha och vad som finns, vilka möjligheter som erbjuds. Klassiska Engelska Möblers egen professionella inredare hjälper gärna till med idéer och det helt kostnadsfritt. Låter det intressant? Ni är välkomna att kontakta oss.

Välkommen till vårt showroom på Kostervägen 1 på Lidingö i Stockholm!

Roman Niro

Roman Niroomand