Viktig information gällande Brexit!

Trots Brexit så påverkas inte importpriserna på möbler från Storbritannien och därför kan vi fortsätta att hålla våra tidigare priser!

Nyhet!

Nu kan du beställa klassiska och exklusiva Engelska tapeter och tyger från Zoffany, Sanderson och Morris & Co i vår Webshop! Sommarerbjudande -> 30% Rabatt & Gratis Frakt på alla Tapeter och Tyger

Till Shoppen

Vi på Klassiska Engelska Möbler är Skandinavisk agent för Chesterfields möbler

Vi är en personlig livsstilsbutik på Lidingö i Stockholm. Vi erbjuder omsorgsfullt utvald inredning och accessoarer i traditionell engelsk stil till ditt hem eller arbetsplats. Vackra material och ett gediget hantverk tror vi är nyckeln till ett ombonat och klassiskt hem vars möbler du kommer att trivas med och njuta av under lång tid.

Vi utför även Möbelrenovering, Tvättning & Reparationer av Mattor.

Möbelvård

Titta här för lite inredningstips

 • Inredningshjälp


  Vår egna professionella inredare hjälper gärna till med idéer och det helt kostnadsfritt. Låter det intressant?
  Välkomna att Kontakta oss

 • Skräddarsydda Chesterfields

  Klassiska Engelska Möbler är stolt agent till Chesterfield möbler. Här kan du få din Chesterfield i valfri höjd och bredd med valfritt tyg som antikläder eller kanske en mjuk sammet. Valet är ditt!

 • Exklusiva Engelska Möbler


  Alla våra trämöbler går att måttbeställa. Vi samarbetar med utvalda tillverkare där allt är handgjort i England och av högsta kvalitet. Kika på våra Trämöbler

1 av 3